Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, 7/24 esasına göre kesintisiz hizmet veren 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.
Ziyaret sırasında 112 Acil Çağrı Merkez Müdürü Yadigâr Ergül tarafından karşılanan Vali Aktaş’a; Vali Yardımcıları Dr. Mustafa Ayhan ve Nuri Özder, Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şevket Avcı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yeliz Ünsoy ile İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan eşlik etti.
Merkezde gerçekleştirilen faaliyetler ve çağrı trafiği hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Vali İlhami Aktaş, görevi başındaki personelle bir süre sohbet ederek özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti ve görevlerinde kolaylıklar diledi.