Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Katılımcı Belediyecilik Anlayışıyla Hemşehrileriyle Buluşuyor « İzmit Pusula Gazetesi

29 Nisan 2024 - 00:40

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Katılımcı Belediyecilik Anlayışıyla Hemşehrileriyle Buluşuyor

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü: Kentin her mahallesinde sevgiyle buluşuyor! Katılımcı belediyecilik anlayışıyla, istişarelerle yönetiyor. Vatandaşların isteklerine kulak veriyor, çözüm üretiyor. Başiskele’ye gece gündüz aşkla hizmet ediyor!

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Katılımcı Belediyecilik Anlayışıyla Hemşehrileriyle Buluşuyor
Son Güncelleme :

06 Ağustos 2023 - 20:28

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kentin her bir mahallesine yaptığı ziyaretlerle vatandaşlarla buluşuyor. Bu katılımcı belediyecilik anlayışıyla, hemşehrileriyle iç içe olmaya özen gösteriyor ve ilçeyi birlikte yönetiyor. Son olarak AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ve heyetiyle birlikte Aksığın Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından yoğun sevgi ve ilgiyle karşılandı. Samimi misafirperverlikleriyle Anadolu irfanının özelliklerini sergileyen vatandaşlar, Başkan Özlü’nün istek, talep ve önerilerini dinleyerek yerinde çözümler ürettiğini belirtiyor.

Daha sonra Tepecik Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelerek çay eşliğinde muhabbet etti. Başkan Özlü, hemşehrilerinin istek ve taleplerini dikkate alarak kentin yaşam kalitesini artırmak için projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, gelecekte yapmayı planladıkları çalışmaları da paylaşarak vatandaşların fikirlerine açık olduklarını vurguladı.

Başkan Özlü, Başiskele’de herkesle istişareye büyük önem verdiklerini ve halkın ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak için çaba gösterdiklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi aşkla çalışanların yorulmadığını belirten Başkan Özlü, Başiskele için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini ve vatandaşların misafirperverliği ve fikirleri için teşekkür ettiğini dile getirdi.

YORUM YAP