3 senedir iş isteyen adam belediyeye kurşun yağdırdı « İzmit Pusula Gazetesi

22 Ekim 2024 - 05:00

3 senedir iş isteyen adam belediyeye kurşun yağdırdı

3 senedir iş isteyen adam belediyeye kurşun yağdırdı
Son Güncelleme :

23 Ocak 2019 - 20:11

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi binasına gelerek işsiz olduğunu belirten ve iş isteyen kişi, Başkan Karaosmanoğu’nun makamının bulunduğu odanın camına silaha ateş açtıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre; Başiskele Yuvacık’ta ikamet ettiği öğrenilen Hızır Kurt isimli şahıs,  dün öğlen saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otopark alanına gelerek Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun makamının bulunduğu odanın camını nişan aldıktan sonra 5 el ateş etti. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen özel güvenlik görevlileri durumu polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, intihar edeceğini söyleyen Kurt’u ikna ederek silahını bırakmasını sağladıktan sonra gözaltına aldı.

3 SENEDİR İŞ İÇİN GELİYORMUŞ
Başiskele Yuvacık’ta ikamet eden evli ve 3 çocuk babası olan Hızır Kurt’un 3 senedir iş aradığı ve zaman zaman iş istemek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne geldiği öğrenildi. Olay esnasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ise bir toplantı için İstanbul’da bulunduğu öğrenilirken açılan ateş sonucu sekreterinin ofisinin camının kırıldığı, ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan Hızır Kurt, ifadesi alınmak üzere Saraybahçe Polis Merkezine götürüldü.

YORUM YAP