Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Yusuf Turhan öncülüğünde çalışmalarını sürdürürken, ilçe halkıyla olan bağlarını da güçlendirmeye devam ediyor.
Bu kapsamda Başkan Yusuf Turhan ve ilçe yöneticileri, geçtiğimiz gün Yıldız ve Kamacı ailelerinin kıymetli evlatları Ayşe ve Muhammed çiftinin düğün merasimine katılım sağladı.
Düğün töreninde genç çiftle yakından ilgilenen Turhan ve yönetimi, ailelerle sohbet etti ve çifte bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.
Toplumsal dayanışmaya ve birlik ruhuna büyük önem verdiklerini ifade eden MHP Dilovası İlçe Başkanı Yusuf Turhan, “Bu tür özel günlerde vatandaşlarımızın yanında olmak, sevincine ortak olmak bizim için kıymetlidir. Ayşe ve Muhammed kardeşlerimize huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum.” dedi.
