Kocaeli Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri’nden 100. Yaş Ziyareti - Kocaeli Haberleri | İzmit Pusula GazetesiKocaeli Haberleri | İzmit Pusula Gazetesi

6 Ağustos 2026 - 05:13

Kocaeli Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri’nden 100. Yaş Ziyareti

100 yaşına giren emekli Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Şener’i sağlık çalışanlarının sürpriz ziyareti nasıl duygulandırdı?

Kocaeli Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri’nden 100. Yaş Ziyareti
Son Güncelleme :

30 Eylül 2025 - 20:26

Kocaeli Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanları, meslek hayatı boyunca binlerce hastaya şifa dağıtan emekli Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Şener’i 100. yaş gününde yalnız bırakmadı.

Kentte sevilen isimlerden biri olan Şener, asırlık ömrünün gururunu ailesiyle birlikte kutlarken, sağlık çalışanlarının gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretle büyük mutluluk yaşadı. Evde Sağlık Hizmetleri ekibi, 100 yaşına basan Şener’i ziyaret ederek sağlık kontrollerini yaptı ve kendisine moral verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Ali Şener, sağlık ekibine yakın ilgileri için teşekkür etti. Bu anlamlı ziyaret, evde sağlık hizmetlerinin yalnızca tedavi değil, aynı zamanda hastaların moral ve motivasyonunu da desteklediğini bir kez daha ortaya koydu.

YORUM YAP