Cedit Mahallesi sakinlerinden ve uzun yıllar boyunca İzmit’te hizmet veren Öztürk Kırtasiye’nin işletmecisi İrfan Öztürk (70), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Merhum İrfan Öztürk, geçmiş dönem Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettişlerinden merhum İsmail Öztürk ile Zekiye Öztürk’ün evladıydı. Aynı zamanda Necdet Öztürk, Adalet Öztürk ve merhum Nusret Öztürk’ün sevgili kardeşiydi.
Cedit Mahallesi‘nde ve İzmit esnafı arasında sevilen bir isim olan Öztürk’ün vefat haberi, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere tüm kentte derin bir üzüntüyle karşılandı.
CENAZE TÖRENİ YARIN EREN CAMİİ’NDE
Merhum İrfan Öztürk’ün cenazesi, 22 Haziran 2025 Pazar günü öğle namazını takiben Eren Camii’nden kaldırılacak. Cenaze namazının ardından İzmit Kent Mezarlığı’na defnedilecektir.
Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.