17:30 - Afet Mutfağı’nda çalışmalara start verildi
17:00 - İzmit Çarşısı’nın 2’nci İyilik Şenliği başlıyor!
16:30 - Özel öğrencilere yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlu’dan ziyaret
16:00 - Akdeniz Oyunlarında ilk madalya Kağıtspor’lu Tuğba’dan
15:30 - Maşukiye Manavgat Caddesi’nde yürüyüş yolu ve asfaltlama
15:00 - Geleneksel Çınar Yelken Yarışlarında dereceye girenlere ödülleri verildi
14:30 - Büyükşehir’in yaz spor okulları açıldı
14:28 - “Denizciliğimizi milli ülkü haline getirdik”
14:25 - Hepsi tek tek toplandı
Geçtiğimiz yıl yapılan kavşak düzenlenmesinin devamı olarak Hayrettin Uzun Caddesinde yol genişletme ve üstyapı çalışmaları yapılıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sanayi Mahallesi Hayrettin Uzun Caddesinde kavşak ve yol üstyapısı yenileme çalışması yapılarak caddede trafiği rahatlatmak için kavşak oluşturuldu. Genişletme çalışması, kavşak yapımı ve üstyapı yenilemesiyle trafik rahatladı. Bölgedeki AVM ve İl Ambulans Servisi Başhekimliğine ulaşım da kolaylaştı. Trafik uyarı levhaları montajı da yapılan kavşak, bölgede yaşanan trafik yoğunluğuna çözüm oldu. Geçtiğimiz yıl yapılan kavşak düzenlenmesinin devamı olarak Hayrettin Uzun Caddesinde yol genişletme, orta refüj ve kaldırım çalışmalarına başlandı.
ORTA REFÜJ VE KALDIRIM
Özellikle hafta sonları bölgedeki AVM’ye ulaşımın sağlandığı Hayrettin Uzun Caddesinde trafik yoğunluğunun oluşturduğu sıkışıklığın giderilmesi için yol genişletme, orta refüj yapımı ve kaldırım yapım çalışmaları yapılıyor. Hayrettin Uzun Caddesi yol genişletme çalışmaları kapsamında Gülen Yüzler Rehabilitasyon Merkezi önünde bulunan istinat duvarı yıkılıyor. Yıkılan istinat duvarı yolun gerisine doğru alınarak perde duvar yapılacak. Hayrettin Uzun Caddesi’nden İzmit Sanayi Mahallesi’ne ulaşım daha kolay hale getirilecek.