Dilovası’nda 3,5 Milyonluk Sahte Ayakkabı Operasyonu! Araçtan 1028 Çift Çıktı - Kocaeli Haberleri | İzmit Pusula GazetesiKocaeli Haberleri | İzmit Pusula Gazetesi

22 Haziran 2026 - 14:05

Dilovası’nda 3,5 Milyonluk Sahte Ayakkabı Operasyonu! Araçtan 1028 Çift Çıktı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Dilovası’nda bir aracı durdurdu… 1028 çift sahte ayakkabı ele geçirildi, piyasa değeri 3,5 milyon TL olarak açıklandı!

Dilovası’nda 3,5 Milyonluk Sahte Ayakkabı Operasyonu! Araçtan 1028 Çift Çıktı
Son Güncelleme :

14 Şubat 2026 - 0:45

Kocaeli’nde kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon, sahte ürün ticaretine ağır darbe vurdu.

Araçta 1028 Çift Sahte Ayakkabı Bulundu

Edinilen bilgilere göre, 13 Şubat 2026 tarihinde Dilovası ilçesinde şüpheli bir araç durdurularak arama yapıldı. Yapılan kontrollerde:

  • 1028 çift sahte ayakkabı ele geçirildi

  • Ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon 500 bin TL olduğu belirlendi

Operasyon kapsamında yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Kaçakçılıkla Mücadele Sürüyor

Yetkililer, özellikle marka hakkını ihlal eden ve haksız kazanç sağlayan sahte ürün ticaretine yönelik denetim ve operasyonların aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Sahte ürünlerin hem ekonomiye hem de tüketicilere zarar verdiğine dikkat çekilirken, vatandaşların da şüpheli durumları güvenlik birimlerine bildirmesi istendi.

YORUM YAP