
Yerel seçimler için aday adaylığı başvuru süresi bugün sona eren CHP’de 3 ilçe başkanı ve 13 yönetici istifasını verdi
CHP’de belediye başkan aday adaylığı ve meclis üyesi aday adaylığına başvurmak isteyen ilçe başkanları ve yöneticiler için başvuru süresi bugün doldu. Belediye başkan aday adaylığı için 3 ilçe başkanı, meclis üyesi aday adaylığı için ise 13 yönetici istifasını verdi.
3 İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ
Belediye Başkanlığı aday adaylığı için açıklama yapan Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk ve Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri bugün İl Başkanlığına gelerek istifa dilekçelerini sundular. CHP’de yerel seçimlerde belediye başkan aday adaylarının yanı sıra meclis üyeliği için de adaylar istifalarını verdi. Körfez’de belediye başkan aday adaylığı için ise Serap Baykurt ile Bozkurt Uslu dosya aldı.
İZMİT’TE 2 YÖNETİCİ
İzmit Belediyesi meclis üyeliği için İzmit İlçe Sekreteri Mehmet Nazım Gençtürk ve Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Baştan, il binasına giderek istifa dosyasını teslim etti. Gebze Belediyesi meclis üyeliği için İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazer, Gebze İlçe Sekreteri Cavit Kopoğlu ve Çayırova İlçe Yöneticisi Muzaffer Bulut istifasını verdi.
DARICA VE GÖLCÜK’TE 3’ER İSTİFA
Kartepe İlçe yönetiminde görevli Ayla Demir, Darıca İlçe yönetiminde görevli Mustafa Yılmaz, Muhsin Yapa ve Gençlik Kolları Başkanı Aydın Işık, Başiskele İlçe Yöneticisi Hayri Burnaz meclis üyeliği için istifa dilekçelerini sundu. Gölcük İlçe yöneticileri Hüseyin Köroğlu, Metin Kaya, Ümit Doğu Cinemre istifasını verdi.