Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanlığı yarışında dikkat çeken bir dayanışma örneği yaşandı. CHP İl Başkanı Adayı Erdem Arcan, adaylığını açıklayan İsmet İşeri’ye çiçek vererek tebrik etti.
“BİRLİK VE DEMOKRASİ RUHUYLA HAREKET EDİYORUZ”
CHP Gölcük İlçe eski Başkanı İsmet İşeri’nin İl Başkanlığı’nda düzenlediği adaylık açıklamasına katılan Erdem Arcan, yaptığı jestle parti içi birlik mesajı verdi. Arcan, “Adaylıkların çoğalması partimizdeki demokrasinin en güzel göstergesidir. Bizler, birbirimizle yarışan değil, aynı hedef için mücadele eden yol arkadaşlarıyız” ifadelerini kullandı.
“ÖNEMLİ OLAN CHP’NİN GÜÇLENMESİ”
Parti içi rekabetin dostluk çerçevesinde sürdürülmesi gerektiğini vurgulayan Arcan, “Önemli olan partimizin büyümesi ve Kocaeli’nde umudun örgütlü bir güce dönüşmesidir” dedi. Arcan’ın bu açıklamaları, salondaki partililer tarafından alkışlarla karşılandı.