Bıyık’tan Bayramoğlu’na aquapark müjdesi « İzmit Pusula Gazetesi

23 Ekim 2024 - 09:27

Bıyık’tan Bayramoğlu’na aquapark müjdesi

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Bayramoğlu’nda ev toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Projeler hakkında bilgiler veren Bıyık, “Bayramloğlu’na aquapark yapacağız” dedi

Bıyık’tan Bayramoğlu’na aquapark müjdesi
Son Güncelleme :

21 Şubat 2019 - 11:03

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelen Bıyık, Bayramoğlu Mahallesi’nde Bölme ailesinin evine konuk olarak mahalle sakinleriyle çay sohbeti yaptı. Bayramoğlu’nun marka değerini arttıracağını ifade eden Bıyık, “Bayramoğlu bizim en önemli markalarımızdan biri. Yapacağımız projelerle de Bayramoğlu’nu cazibe merkezi haline getireceğiz. Bunun için de projeler hazırladık” dedi.

 

TERCİH EDİLEN YER OLACAK

“Tuzla-Bayramoğlu bağlantı yoluyla Bayramoğlu tercih edilen bir yer olacak” diyen Bıyık, “Büyükşehir Belediyemiz yap-işlet-devret modeliyle Balyanoz Koyu’na marina yapacak. Darıca Belediyesi olarak biz de Balyanoz Koyu sahil düzenlemesini tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Biz Bayramoğlu’na marka projeler planlıyoruz. Yine yap-işlet-devret modeliyle dev bir aquapark yapma hedefimiz var. Burada yıl da 500 binden fazla insanın yararlanabileceği bir tesis olacak” dedi.

YORUM YAP