800CK Hattında Yaz Sezonu Sona Eriyor - Kocaeli Haberleri | İzmit Pusula GazetesiKocaeli Haberleri | İzmit Pusula Gazetesi

11 Eylül 2026 - 19:22

800CK Hattında Yaz Sezonu Sona Eriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarında sahillere ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla hizmete sunduğu 800CK hattı, 13 Eylül Pazar günü sezonun son seferini yapacak.

800CK Hattında Yaz Sezonu Sona Eriyor
Son Güncelleme :

11 Eylül 2026 - 21:58

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yaz aylarında sahillere ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla hizmete sunduğu 800CK hattı, 13 Eylül Pazar günü sezonun son seferini yapacak. İzmit Otogar ile Cebeci arasında hizmet veren hat, yaz boyunca binlerce vatandaşı Kandıra sahillerine taşıdı.

Sahillere Ulaşımda Tercih Edilen Hat Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunda vatandaşların mavi bayraklı plajlara daha rahat ulaşabilmesi için hizmet verdiği 800CK hattıyla sahillere ulaşımda önemli bir kolaylık sağladı. İzmit Otogar ile Cebeci arasında sefer yapan hat, özellikle hafta sonları yoğun ilgi gördü.

Vatandaşlar, 800CK sayesinde özel araç kullanmadan Kerpe, Kefken, Miço Kadınlar Plajı ve Cebeci gibi sahil bölgelerine ulaşma imkânı buldu. Hat aynı zamanda yaz aylarında sahil yollarındaki araç yoğunluğunun azaltılmasına da katkı sundu.

Binlerce Yolcu Taşındı

UlaşımPark A.Ş. tarafından işletilen 800CK hattı, sezon boyunca binlerce yolcuya hizmet verdi. Özellikle sıcak yaz günlerinde denize gitmek isteyen vatandaşların tercih ettiği hat, Kandıra sahillerine ulaşımda önemli bir alternatif oluşturdu.

Son Sefer 13 Eylül Pazar Günü

Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte 800CK hattı da seferlerine ara verecek. Hattın bu yılki son seferi 13 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi’nin, yaz aylarında yoğun talep gören 800CK hattını gelecek sezon yeniden hizmete alması bekleniyor.

YORUM YAP