
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Babalar Günü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından videolu bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınlanan video kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alırken, içeriğiyle izleyenleri hem duygulandırdı hem de gülümsetti.
Videoda, arabaların arka camlarına yazılmış, halk arasında sıkça rastlanan baba temalı yazılar yer aldı. Kamyon, otobüs ve otomobil arkalarına yazılan sözler; hem nostaljik bir hava estirdi hem de “baba kültürünün” halk arasındaki yansımalarını gözler önüne serdi. Görüntülere Müslüm Gürses’in “Biz Babadan Böyle Gördük” şarkısı eşlik etti.
Başkan Büyükakın videoyu “Tüm babaların Babalar Günü kutlu olsun. Bize hayatı, mücadeleyi, sevgiyi öğreten tüm babalara selam olsun” notuyla paylaştı. Özellikle müziğin seçimi ve araç arkası yazıların özenle seçilmesi, takipçilerin beğenisini kazandı.
Kısa sürede sosyal medyada binlerce etkileşim alan video, duygusal atmosferiyle fark yarattı. Vatandaşlar, paylaşıma yorum yağdırarak Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.
#BabalarGünü #TahirBüyükakın #VideoluHaber