26 ton demiri 100 bin lira karşılığında sattı ama yakalandı « İzmit Pusula Gazetesi

30 Nisan 2024 - 03:52

26 ton demiri 100 bin lira karşılığında sattı ama yakalandı

26 ton demiri 100 bin lira karşılığında sattı ama yakalandı
Son Güncelleme :

19 Nisan 2021 - 4:23

Darıca’da bir firma, 196 bin lira değerinde 26 ton demir satışı gerçekleştirdi. Satışın gerçekleşmesinin ardından firma sahibi U.Y. satışını gerçekleştirdiği 196 bin liralık 26 ton demiri yerine teslim etmesi için firmasında çalışan M.F. isimli şoföre talimat verdi. 26 ton demiri kullandığı firma aracına yükleyen M.F isimli şoför, firma aracına yüklenen 26 ton demiri yerine teslim etmek için yola çıktı.

FİRMA SAHİBİ DEMİRLERİN YERİNE ULAŞMADIĞINI ÖĞRENDİ

Firma sahibi U.Y aradan zaman geçmesine rağmen sattığı 26 ton demirin alıcıya ulaşmadığını öğrendi. Sattığı demirin alıcıya ulaşmadığını öğrenen U.Y. hemen firmanın şoförünü telefonla aradı ama şoföre ulaşamadı. Durumdan şüphelenen U.Y. durumu emniyete bildirdi.

ŞÖFÖR DEMİRLERİ BALIKESİR’DE 100 BİN LİRAYA SATMIŞ

Olayın ihbarını alan emniyet ekipleri haber alınamayan şoför M.F’ye ulaşmak için çalışma başlattı. Kısa bir çalışmanın ardından M.F isimli şoförün demirleri Balıkesir ilinde 100 bin lira karşılığında sattığını tespit etti.

İKİ ŞAHIS SATIŞA ARACILIK YAPTI

Araştırmayı derinleştiren emniyet ekipleri bu satışta M.F isimli şoföre U.E. ve Ş.B isimli şahısların satış için aracı olduklarını da tespit etti. Yapılan tespit üzerine harekete geçen ekipler M.F., U.E. ve Ş.B. isimli zanlıları kıskıvrak yakaladı. Yakalanan zanlılar, emniyette ki işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edildiler.

YORUM YAP