Bilişim Yoluyla Hırsızlıktan Aranan Hükümlü İzmit’te Yakalandı - Kocaeli Haberleri | İzmit Pusula GazetesiKocaeli Haberleri | İzmit Pusula Gazetesi

10 Eylül 2026 - 08:58

Bilişim Yoluyla Hırsızlıktan Aranan Hükümlü İzmit’te Yakalandı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlüyü daha adalete teslim etti.

Bilişim Yoluyla Hırsızlıktan Aranan Hükümlü İzmit’te Yakalandı
Son Güncelleme :

09 Eylül 2026 - 19:56

Edinilen bilgilere göre, “Bilişim Sistemleri, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Hırsızlık” suçundan hakkında 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

İzmit İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yürütülen operasyon sonucunda, aranan şahıs 9 Eylül 2026 tarihinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen hükümlü, cezasının infazı için ilgili kurumlara teslim edildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

YORUM YAP