Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Hakkaniye Mahallesi’nde bulunan Hakkaniye Köy Mezarlığı içerisindeki şehitlikte bakım ve onarım çalışması yaptı. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalarda, hasar gören bayrak direği ekipler tarafından onarıldı.
Bakım işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıpranan Türk bayrağı yeni bir bayrakla değiştirilerek yeniden göndere çekildi. Böylece şehitlikteki bayrak direği tekrar kullanılabilir hale getirildi.
Belediye ekipleri, şehitliklerin yanı sıra kent genelindeki çeşitli kamusal alanlarda da bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını belirlenen program kapsamında sürdürüyor. Hakkaniye Şehitliği’nde tamamlanan çalışmayla birlikte alanın bakım ihtiyacı giderilirken, Türk bayrağı da yeniden dalgalanmaya başladı.