Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü kararlı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen son operasyonda, adaletten kaçan bir firari daha yakayı ele verdi.
Edinilen bilgilere göre; “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçlarından hakkında kesinleşmiş 8 yıl 4 ay hapis cezası bulunan 35 yaşındaki M.B. isimli şahıs, emniyet güçlerinin fiziki ve teknik takibi sonucu tespit edildi.
Belirlenen adrese 15.05.2026 günü gerçekleştirilen başarılı operasyonla yakalanarak gözaltına alınan hükümlü M.B., gerekli yasal işlemlerinin tamamlanması amacıyla İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Şahsın, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderileceği öğrenildi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelesini kesintisiz sürdüreceğini vurguladı.