Ümit Özdağ’dan Dilan ve Engin Polat’ın Tahliyesine Sert Tepki « İzmit Pusula Gazetesi

24 Ekim 2024 - 21:19

Ümit Özdağ’dan Dilan ve Engin Polat’ın Tahliyesine Sert Tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tahliyesine sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Polat çiftini haksız zenginlikle suçlayan Özdağ, gençlere “Emeği ve aklı ile kazananları örnek alın” çağrısında bulundu.

Ümit Özdağ’dan Dilan ve Engin Polat’ın Tahliyesine Sert Tepki
Son Güncelleme :

07 Eylül 2024 - 16:48

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tahliye edilmelerine sert tepki gösterdi. Özdağ, açıklamasında Polat çiftini ve onların temsil ettiği yaşam tarzını eleştirerek, gençlere uyarılarda bulundu.

“Halk Düşmanısınız”

Özdağ, Polat çiftini, 85 yaşındaki kadınların kağıt mendil satarak geçimini sağlamaya çalıştığı bir ülkede haksız ve görgüsüz bir zenginlik içinde yaşamakla suçladı. “Siz halk düşmanısınız” ifadesini kullanan Özdağ, Polat çiftinin ve benzerlerinin toplum üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekti.

“Gençler, Emeği ve Aklı ile Kazananları Örnek Alın”

Gençlere seslenen Özdağ, Polat çiftinin yaşam tarzının özenilecek bir tarafı olmadığını vurguladı. Gençlerin, her sabah onuruyla çalışıp ailesine bakmaya çalışan emekçileri örnek almalarını tavsiye eden Özdağ, “Zafer emeğin ve aklın” dedi.

Özdağ’ın Açıklaması Gündem Yarattı

Ümit Özdağ’ın bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Polat çiftinin tahliye edilmesi, toplumun farklı kesimlerinde tartışmalara yol açarken, Özdağ’ın bu sert çıkışı destekçileri tarafından olumlu karşılandı.

YORUM YAP