CHP Lideri Kılıçdaroğlu: “Saray görsün diye yeniden paylaşıyorum” « İzmit Pusula Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:59

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: “Saray görsün diye yeniden paylaşıyorum”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: “Saray görsün diye yeniden paylaşıyorum”
Son Güncelleme :

11 Eylül 2021 - 0:23

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yangın ve sel bölgelerinde CHP’li belediyelerin çalışmalarını “HalkBiliyor” etiketiyle önceden paylaştığı bir videoyu yeniden kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Afetler meselesinde muhalefet sınıfta kalmıştır” iddiasını hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Halk biliyor doğruyu zaten ama Saray da görsün diye yeniden paylaşıyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşık 3 hafta önce TV kanallarının ortak yayınına katılmış ve CHP’li belediyelerin yangın ve sel bölgelerinde yetersiz kaldığını öne sürerek “CHP’nin sayesinde, diyor. Yahu ne CHP’nin sayesinde? Ne yaptınız da CHP’nin sayesinde engellediniz? Acaba sizin karadan bu işlere müdahalelerde nerede itfaiyeleriniz, bunlarla müdahale etmeniz lazım. Şimdi bir yerde sel baskını var, sen sel afetinde acaba ne yaptın bunu ortaya koy, yok” demişti.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yapmıştı ve videoda Erdoğan’ın bu sözlerini aktardıktan sonra yangın ve sel bölgelerinde CHP’li belediyelerin çalışmalarını içeren kesitleri “HalkBiliyor” etiketiyle paylaşmıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Kahramanmaraş’ta aynı iddiayı tekrarlaması üzerine Genel Başkan Kılıçdaroğlu, twitter hesabından aynı videoyu yeni mesajla paylaştı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Afetler meselesinde muhalefet sınıfta kalmıştır” yalanını yine tekrar etmiş Erdoğan. Halk biliyor doğruyu zaten ama Saray da görsün diye yeniden paylaşıyorum. Erdoğan kendi gerçeküstü dünyasında rekor üstüne rekorlar kıradursun, biz belediyelerimizle halkımızın derdine koşmaya devam edeceğiz.

YORUM YAP